2 keer brood, banket en chocolade met de Ezelpas

Of je nu op zoek bent naar hartig brood of zoete lekkernijen, een bezoek aan de plaatselijke bakker is altijd een genot voor de zintuigen. En met je Ezelpas in de hand wordt de ervaring alleen maar beter. Ontdek de beste bakkers in jouw omgeving en trakteer jezelf op versgebakken brood, verleidelijke gebakjes en fantastische chocoladecreaties.

Bakkerij Goemans

Met de beste ingrediënten en meer dan 65 jaar vakkennis en ervaring weten de bakkers van Goemans je altijd blij te maken met brood, banket en nog veel meer lekkers afhankelijk van het seizoen.

De broden worden elke nacht vers gebakken en dat proef je. Daarnaast worden de vitrines dagelijks gevuld met heerlijke vlaaien, sloffen en andere zoete traktaties en hartige snacks. Goemans is ook specialist in bruidstaarten. In overleg met de bakkers komt jouw droomtaart hier tot leven. 

Het familiebedrijf is ooit begonnen in Santpoort, maar heeft inmiddels 15 vestigingen, waarvan 3 in Heemskerk: Van Coevenhovenstraat, Europassage en Haydnplein. Je kunt met je Ezelpas ook winkelen bij de vestiging in Beverwijk.

🐣 Paastip: Verras jouw visite met de vrolijk gekleurde petit fours in verschillende smaken. De duivekater is ook een aanrader voor bij jouw paasontbijt of -lunch.

Wim Koelman Brood Banket Bonbons

Brood, banket en chocolade: Wim Koelmans heeft het gewoon allemaal. De Heemskerkse bakker is vooral bekend van het Ezelsoor, het eigen gebakje van Heemskerk. De luchtige cake gevuld met aardbeienbavarois is omhuld met marsepein. En gedurende het jaar verandert het oortje nog weleens van kleur! Lekker oranje op Bevrijdingsdag of romantisch rood op Valentijnsdag.

De bakkers zitten hier nooit stil en het is elke week weer een verrassing wat voor mooie en lekkere producten er in de vitrine staan. Als je niet kunt wachten tot thuis, kun je ook een plekje zoeken in de Konditorei of op het terras. Daar geniet je met een heerlijk kopje koffie of een vers sapje van jouw taartje of broodje.

🐣 Paastip: De paaseitjes zien eruit om op te eten! Kies zelf je favoriete smaken en probeer ze dan maar eens te bewaren tot Pasen…