Voordelen voor ondernemers om aan te sluiten bij de Ezelpas

De Ezelpas zorgt voor meer inkomsten op korte en lange termijn. Sluit je als lokale ondernemer aan en profiteer van het mechanisme om de te besteden gelden vast te houden en rond te laten gaan binnen Heemskerk.

Consumenten met de Ezelpas komen dan ook bij jou winkelen, eten, drinken, verzorgen en ontsnappen. Met de Ezelpas krijg je meer traffic, zichtbaarheid en kans op omzet.

Extra kansen voor lokale ondernemers

Is dit alles? Nee … maar dit is wel het begin!

De mogelijkheden van de Ezelpas gaan veel verder dan alleen lokale cadeaubon. Maar we beginnen hier nu wel mee. De Ezelpas brengt ondernemers in Heemskerk extra omzet en geeft ze een lokaal alternatief op de landelijke en online cadeaukaarten.

Logo Ezelpas vierkant

Meer met de Ezelpas

De mogelijkheden van de Ezelpas gaan veel verder dan alleen lokale cadeaubon. Met de Ezelpas spelen we ook in op de trend ‘support lokaal’. Natuurlijk wordt de Ezelpas niet alleen bij consumenten onder de aandacht gebracht.

Wil je ook profiteren van de jaarlijkse gelden die rondgaan in Heemskerk via de Ezelpas?

wist je dat:

AANSLUITEN is heel simpel

In een paar stappen ben je aangesloten bij de Ezelpas en profiteer je van de lokale gelden die rond gaan via deze lokale cadeaukaart.

Kosten Ezelpas
Meedoen is gratis.
Gemeente Heemskerk neemt de eerste 2 jaar de kosten voor ontwikkeling en uitvoering voor haar rekening.

Interesse?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail.
We helpen je graag verder!

Verzilveren

Consumenten kunnen het te besteden bedrag op de Ezelpas in één keer bij één aangesloten winkel of horecazaak uitgeven, of op verschillende momenten bij diverse aangesloten winkels en zaken. Van de pas kunnen consumenten dus heel vaak genieten en meerdere keren mee betalen.

Het verzilveren gaat via de CityID Checker op de app, op het web of via een koppeling met je kassa en pinterminal.

Meld je aan of heb je vragen?

Neem dan contact op met [email protected] of 088 – 538 70 28.
Laten we er samen een feestje van maken!