10 cadeautips voor Moederdag

Het is bijna Moederdag: tijd om jouw favoriete moeder, schoonmoeder, stiefmoeder of andere moederfiguur in het zonnetje te zetten. Met deze tien cadeautips kun je haar laten zien hoe bijzonder ze voor je is. Wat je ook geeft, het belangrijkst is dat ze zich geliefd voelt op haar speciale dag.

1: Zijden boeket

Bloemen doen het altijd goed. Geef eens een prachtig zijden boeket. Daar heeft je moeder eindeloos plezier van. Bij Fleurig Bloemen en Accessoires kies je zijden bloemen die passen bij haar smaak.

2: Samen shoppen

Verken samen de kledingwinkels van Heemskerk en stuur je moeder de paskamer in. Of jullie nu slagen of niet, het gaat om de gezelligheid en de quality time.

3: Creatief cadeau

Verras je creatieve moeder met hobbyartikelen van Bob Hes. Of ze nu houdt van tekenen, schilderen, breien of pixelen: er is voor elke moeder wat wils.

4: Taarttraktatie

Wanneer is taart nou geen goed idee? Ga langs Bakkerij Goemans voor een smakelijk kunstwerkje. Of zet je mixer en oven aan het werk om zelf een lekkere moederdagtraktatie te bakken.

5: Gepersonaliseerde mok

Geef een mok met een grappige tekst, een leuke foto of een lieve boodschap. Wanneer ze hier ‘s ochtends haar koffie of thee in schenkt, begint de dag meteen goed.

6: Lunchdate

Trakteer je moeder op een lekkere lunch bij Grand Café Laurentz. In het monumentale pand genieten jullie van de gastvrijheid, goede sfeer en heerlijke gerechten.

7: Wellness-momentje

Moeders verwennen meestal hun kinderen. Doe het nu eens andersom. Boek een ontspannende behandeling voor haar bij de schoonheidssalon van Drogisterij Rozenbroek. Of koop een fijn verzorgingsproduct voor haar in de winkel.

8: Fotocadeau

Je maakt je moeder gegarandeerd blij met een leuke foto van jullie samen. Bij Photobrandstore Heemskerk kun je je foto’s direct laten afdrukken én een lijstje uitzoeken. Dan hoef je je cadeautje alleen nog maar in te pakken.

9: Samen wijnen

Je mag best een cadeautje geven waar je zelf ook van geniet. Kies een lekkere fles uit bij The Spirits of Wine en proost samen op een mooie Moederdag.

10: De Ezelpas

Laat je moeder lekker zelf kiezen en geef haar een Ezelpas. Met de cadeaukaart kan ze winkelen, eten, ontspannen en 100% genieten. Koop de Ezelpas hier.