Heerlijke terrassen in Heemskerk

Zodra de zonnestralen tevoorschijn komen, strijken we zo snel mogelijk neer op een uitnodigend terras. Of je nu gaat voor een gezellige kop koffie, een zomerse maaltijd of een ontspannen borrel met vrienden: op een stoeltje in de zon of onder de parasol is het heerlijk vertoeven. Ontdek hier enkele van onze favoriete plekjes in Heemskerk waar je met je Ezelpas terechtkunt.

Jacks Food & Drinks

Midden in het dorp vind je het gezelligste buurtcafé van Heemskerk. Het zonnige terras van Jacks Food & Drinks roept je wanneer je langsloopt tijdens het winkelen. Dus neem lekker plaats. De stoelen en bankjes zijn comfortabel, de sfeer is goed, de drankjes zijn koud en de gerechten zijn verrukkelijk.

Het Dorrup

De titel Meest sfeervolle terras gaat naar Het Dorrup. Het vakantiegevoel heb je hier zo te pakken. Op het terras, onder de platanen, lijkt het net alsof je op een piazza in Italië zit. Maak jouw beleving compleet met een goede Italiaanse wijn en bruschetta en geloof ons, je wilt niet meer naar huis. Gelukkig zit je hier dankzij de mooie verlichting ook in de avond nog heel gezellig.

Grand Café Van Ruysdael

Grand Café Van Ruysdael heeft een terras waar iedereen welkom is, letterlijk en figuurlijk. Want met wel 120 zitplaatsen biedt dit zonnige terras volop plek: voor een lunch met de hele familie, een romantisch diner voor twee of een kop koffie en een krantje om te lezen. Grand Café Van Ruysdael wil dat alle gasten zich thuis voelen en dat lukt zeker op het terras.

Iemand een terrasbezoek cadeau geven? Geef de Ezelpas!