5 keer inspiratie voor Vaderdag

Zondag 16 juni staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om onze vaders in het zonnetje te zetten, van je (schoon)vader tot je bonusvader. Hier vind je inspiratie voor cadeautjes, activiteiten en lieve woordjes. Zo maak jij er een geweldige dag van voor je vader.

Onvergetelijke activiteiten op Vaderdag

Verzin iets leuks om samen of met het hele gezin te doen. Organiseer bijvoorbeeld een gezellige barbecue in de tuin, maak een leuke fietstocht of zoek een terrasje op en trakteer hem op zijn favoriete drankje. Het samenzijn is het belangrijkste.

Zelfgemaakt vaderdagcadeau

Verras je vader met een zelfgemaakt cadeau. Denk aan een zelf ontworpen T-shirt of koffiemok met een persoonlijk grapje erop. Stel zelf een whiskeyproeverijtje samen of maak in een mooi potje je eigen kruidenmix die hij kan gebruiken voor zijn stoofschotels of barbecuegerechten. Een zelfgemaakt cadeau is heel persoonlijk.

Zijn lievelingsgerechten voor Vaderdag

Vandaag hoeft jouw vader geen stap richting de keuken te zetten, want jij verzorgt hem. En al zijn lievelingsgerechten staan op het menu. Van het eerste kopje koffie in de ochtend tot het toetje na het diner. Als je geen keukenprins(es) bent, kun je natuurlijk altijd een tafeltje reserveren bij zijn favoriete restaurant.

Een mooie boodschap op je vaderdagkaart

Met een kaart laat je jouw vader weten hoeveel hij voor je betekent. Vertel hem waarom je hem zo waardeert, bedank hem voor zijn steun of schrijf een grappige herinnering op die jullie samen hebben gedeeld. Het zijn de kleine gebaren die jullie band versterken.

  • Lieve papa, jij bent supergoed in alles wat je doet. Bedankt dat je altijd voor me klaarstaat!
  • Vandaag is jouw dag! Geniet ervan, want morgen is mama weer de baas.
  • Ik ben ontzettend blij met een vader/schoonvader/bonusvader zoals jij.

De Ezelpas voor Vaderdag

Gun je vader de vrijheid om zijn eigen geschenk uit te kiezen met de lokale cadeaukaart van Heemskerk. Laat hem iets vinden waar hij echt blij van wordt. Bekijk snel waar je de Ezelpas kunt kopen.