4 vakantieactiviteiten met je Ezelpas

Het is zomer: de tijd voor ontspanning, gezelligheid, lekker eten en hopelijk veel zon. En je hoeft helemaal niet ver te reizen om te genieten van je zomervakantie. Hier zijn vier dingen die jij met je Ezelpas kunt doen voor het ultieme vakantiegevoel.

Lekker barbecueën

Bij zomer denk je aan buiten eten. En buiten eten is nog leuker met een barbecue: of je nu een complete buitenkeuken hebt of een kleine tafelbarbecue. Neem er lekker de tijd voor en geniet van de gezellige mensen die je hebt uitgenodigd voor je barbecue. En natuurlijk van het lekkere eten. Slagerij John De Roode staat voor je klaar met barbecuepakketten en tips.

Een ijsje eten

Er gaat niets boven een warme avond afsluiten met een rustige wandeling door het centrum, het park of de duinen. Hoewel… één ding kan je avond nog beter maken: een verkoelend ijsje. Voor, tijdens of na de wandeling, dat maakt eigenlijk niet uit. Softijs, Italiaanse gelato of een verfrissend waterijsje, wij lusten het allemaal. Heb je de sundaes van Family Heemskerk al eens geproefd? Heerlijk in de smaken karamel en tropical!

Campingsporten

Je hebt van die sporten en spelletjes die ontzettend populair zijn op de camping. Maar die zijn natuurlijk ook heel leuk om gewoon thuis te doen. Zoek een veldje in de buurt waar je een potje kunt voetballen of badmintonnen. Of maak in de achtertuin je eigen jeu-de-boulesbaan. Gek op pingpong? De tuintafel kun je ook prima gebruiken als tafeltennistafel. Nog batjes, ballen, shuttles of andere accessoires nodig? Dan ga je nog even langs Marcel Sport!

Scootertochtje

Heemskerk is ook de perfecte uitvalsbasis voor dagtochtjes, bijvoorbeeld op de scooter. Als je zelf geen scooter hebt, kun je bij Toon Beentjes Scooters een leuke elektrische Vespa huren, inclusief slot en helm. Ideaal voor een dagtripje. Ga je liever richting het strand of het groen van Spaarnwoude?