Back to school: sta je al in de startblokken voor het nieuwe schooljaar?

Het is weer die tijd van het jaar waarin we de zomervakantie gaan afsluiten en voorzichtig zin krijgen in het nieuwe schooljaar en de terugkeer naar werk. Oké, zin in de piepende wekker na al die zorgeloze zomerdagen hoort daar natuurlijk niet bij. Waar we wel zin in hebben? Nieuwe dingen leren en nieuwe ervaringen opdoen. Je klasgenoten of collega’s weer zien en al je vakantieavonturen delen. Je sport of hobby weer oppakken nu alle trainingen, lessen en activiteiten weer op gang komen. En natuurlijk nieuwe schoolspullen en kantoorartikelen kopen.

Plannen maar

Heb jij alles al in huis om weer aan de slag te gaan? De agenda is vaak een van de eerste dingen die je koopt voor het nieuwe schooljaar. En net zoals elk jaar is er veel keuze. Van Max Verstappen tot prints in pastel: wat kies jij dit jaar? Kijk lekker rond bij de Heemskerkse winkels met back to school-spullen, zoals Primera Fidelio. Ook voor pennen, markeerstiften en andere kantoorartikelen vind je hier. Met Primera begint je nieuwe schooljaar soepel.

Alle back to school-spullen onder één dak

Je rugzak en alles wat erin moet, koop je dit jaar bij Boekhandel Stumpel, hét adres voor schoolspullen en kantoorartikelen. Hier vind je de basis zoals een agenda, schriften en pennen. Ook een rekenmachine, passer en andere benodigdheden koop je hier. En wat dacht je van woordenboeken, een atlas en leesboeken voor je literatuurlijst? Stumpel heeft zelfs broodtrommels en lunchflessen. Hoe makkelijk is dat? Bezoek de winkel of snuffel op je gemak in de webshop.

Stap het nieuwe seizoen in

Een nieuw schooljaar begint goed met nieuwe schoenen. Of je nu moet rennen om de bus te halen, de hele dag aan je stabureau staat of ervoor gaat in de gymzaal, in een comfortabel paar schoenen kun je alles aan. Ontdek de schoenenwinkels in Heemskerk.