Back to school: sta je al in de startblokken voor het nieuwe schooljaar?

Het is weer die tijd van het jaar waarin we de zomervakantie gaan afsluiten en voorzichtig zin krijgen in het nieuwe schooljaar en de terugkeer naar werk. Oké, zin in de piepende wekker na al die zorgeloze zomerdagen hoort daar natuurlijk niet bij. Waar we wel zin in hebben? Nieuwe dingen leren en nieuwe ervaringen opdoen. Je klasgenoten of collega’s weer zien en al je vakantieavonturen delen. Je sport of hobby weer oppakken nu alle trainingen, lessen en activiteiten weer op gang komen. En natuurlijk nieuwe schoolspullen en kantoorartikelen kopen.

Alles om goed voorbereid back to school te gaan

Heb jij alles al in huis om weer aan de slag te gaan? Een schoolagenda staat waarschijnlijk bovenaan je lijstje. De agenda is vaak een van de eerste dingen die je koopt voor het nieuwe (school)jaar. En net zoals elk jaar is er veel keuze. Van neutrale agenda’s tot mooie, kleurrijke prints en bekende merken: wat kies jij dit jaar? Kijk lekker rond bij de Heemskerkse winkels met schoolagenda’s, zoals Primera Fidelio.

Je hebt natuurlijk meer nodig dan alleen een agenda om goed voorbereid back to school te gaan. Denk bijvoorbeeld aan een etui, pennen en schriften of notitieblokken, in een bijpassende stijl of juist lekker gemixt en gematcht met andere kleuren en prints.

Agenda's van Primera Fidelio
Agenda’s van Primera Fidelio

Misschien heb je dit jaar ook een rekenmachine, woordenboeken of een atlas nodig. Boekhandel Stumpel is hét adres voor al je schoolspullen en kantoorartikelen. Koop in de winkel een rugzak en vul hem meteen met alle benodigdheden of snuffel op je gemak in de webshop.

Vergeet je vrije tijd niet

Wie zegt dat je je agenda alleen mag gebruiken voor school- of werkafspraken? Vul hem juist ook met afspraken, uitjes en activiteiten in je vrije tijd. Met iets leuks in het vooruitzicht is een lange school- of werkweek een stuk beter vol te houden. Plan bijvoorbeeld een gezellig dagje shoppen met je beste vriend(in) of een heerlijk etentje.