5 tips voor Vaderdag

Zondag 18 juni is Vaderdag. Hoe ga jij de man die altijd voor je klaarstaat dit jaar verrassen? Natuurlijk is je vader al blij met je gezelschap, maar we snappen dat je hem op deze dag extra wilt verwennen met een cadeautje. Lees daarom hieronder onze vijf cadeautips waarmee je jouw vader, stiefvader, grootvader of andere vaderfiguur blij maakt.

Voor de barbecuekoning

Staat jouw vader bij de eerste zonnestralen het barbecuerooster al te poetsen? Veel vaders zijn gek op barbecueën en wij snappen dat heel goed! De heerlijke geur, de aangename warmte en de gezelligheid van samen buiten grillen en eten… Dus bestel snel een barbecuepakket bij Slagerij de Roode, nodig de hele familie uit en verras jouw vader met een barbecuefeest. Natuurlijk kun je aanbieden om de barbecuetang over te nemen zodat je vader er lekker bij kan gaan zitten, maar de kans is groot dat hij de verleiding niet kan weerstaan om zelf de grill te bedienen.

Sportief cadeau

Als je een sportieve vader hebt, ga je naar Marcel Sport. De sportzaak heeft een uitgebreide collectie voor allerlei sporten, van tennis tot wintersport. Of misschien maak je jouw vader blij met een duikbril of een badmintonsetje voor mee op vakantie. De vriendelijke en deskundige medewerkers van Marcel Sport helpen je graag om het perfecte cadeau te vinden.

Horloge of sieraad

Een klassiek vaderdagcadeau maar daarom niet minder leuk: een horloge of sieraad is een mooi cadeau waar je vader blijvend plezier van heeft. Beers & Komen Jewels heeft een ruime collectie met voor elke vader iets, van een sportief horloge tot een stalen armband, een zegelring of een sieraad op maat.

Foto voor de liefste vader

Wil je een persoonlijk cadeautje geven, dan is een foto altijd leuk. Waarschijnlijk heeft je vader al jouw schoolfoto’s nog in zijn portemonnee of in een laatje van zijn bureau liggen. Maar wanneer heb je hem voor het laatst een recente foto gegeven? En dan bedoelen we niet via WhatsApp, maar een afgedrukte foto in een lijstje of zelfs een compleet album. Kies een leuke foto uit of laat een nieuwe maken bij Photobrandstore en geef die cadeau in een mooie lijst. Wedden dat jouw vader dit cadeau ontzettend waardeert?

De leukste cadeaukaart van Heemskerk

Heb je toch nog moeite met beslissen? Geef je vader dan een Ezelpas. De lokale cadeaukaart van Heemskerk koop je eenvoudig online of bij een van de verkooppunten. Je geeft hiermee altijd iets wat bij je vader past, want hij kan zelf kiezen waar en wanneer hij de cadeaukaart besteedt. Winkelen, uit eten of iets anders leuks doen in Heemskerk: er is keuze genoeg!