Heemskerk krijgt een eigen cadeaukaart

De coronaperiode heeft een zware wissel getrokken op de kleine lokale ondernemers. En ook nu, door de energiecrisis, hebben zij het zwaar. Om ze een steuntje in de rug te geven hebben gemeente Heemskerk, InHeemskerk en Heemskerk Zee van tijd de handen ineengeslagen en de cadeaukaart voor Heemskerk in het leven geroepen, de Ezelpas.

Met deze lokale cadeaukaart kun je heerlijk shoppen, boodschappen doen en genieten van een hapje en drankje bij Heemskerkse winkels en horeca. Een mooie tegenhanger van de landelijke cadeaukaarten. Met de Ezelpas geef je niet alleen een prachtig cadeau, je steunt ook nog eens jouw lokale favorieten.

Ezel in Centrum Heemskerk

Misschien overbodig om te vertellen maar deze lokale ondernemers zijn de ruggengraat van de lokale samenleving. Zij zijn meer dan alleen een winkel of horecagelegenheid. Zij zijn een luisterend oor en altijd in voor een praatje. Zij zorgen voor de eerste baantjes. Zij sponsoren de lokale sportverenigingen. Zij hebben een enorme sociale functie. En moet je je eens voorstellen dat ze er niet meer zijn. Zij geven kleur aan Heemskerk. De smaakmakers van de lokale samenleving en economie. Dus steun lokaal.