Verras deze kerst met de Ezelpas

Mensen krijgen graag een cadeaukaart onder de boom. Het is de ideale manier om iemand de vrijheid te geven zelf een cadeau te kiezen. En in de drukke decembermaand is het ook het ideale cadeau om te geven. Heb je al aan de Ezelpas gedacht? Met dit cadeau geef je talloze opties en doe je heel Heemskerk goed. En met deze ideeën maak je jouw kerstgeschenk extra bijzonder.

Maak je eigen kerstpakket

De Ezelpas is de ster van jouw kerstpakket, aangevuld met lekkers dat je natuurlijk haalt bij de favoriete lokale ondernemers van de ontvanger van jouw cadeau. Denk bijvoorbeeld aan:

Met zo’n lokaal kerstpakket is smullen tijdens de feestdagen gegarandeerd! Of ga voor een ander thema. Combineer de Ezelpas met een mooie bidon en hardloopsokken voor de sportieveling. Of papier, kwasten en verf voor de creatieveling. Geef daarbij tips over aangesloten ondernemers waar de ontvanger de leukste sport- of hobbymaterialen kan vinden en je cadeau is compleet.

Aan de slag met pen en papier

Bij cadeautjes is het de gedachte die telt. Kun jij die gedachte verwoorden in een persoonlijke kerstboodschap of misschien een mooi gedicht? Dan hoef je alleen nog maar de cadeaukaart op de brief te plakken.

Meer een lezer dan een schrijver? Stel een top vijf met jouw boekentips samen. Schrijf erbij dat de ontvanger met de Ezelpas zelf een van deze aanraders, of een ander boek, uit kan kiezen bij Boekhandel Stumpel.

Of maak zelf een kerstkaart als je beter bent met je handen dan met woorden. Er zijn talloze manieren om te laten zien dat je tijd en aandacht in je cadeau hebt gestopt en de ontvanger zal dat zeker waarderen!

Ezelpas kopen

De Ezelpas koop je gemakkelijk en snel op onze website of bij een van de verkooppunten bij jou in de buurt: