3 redenen waarom de Ezelpas het beste cadeau voor Moederdag is

Staat jouw moeder altijd voor je klaar met een luisterend oor, liefdevolle woorden en goed advies? Op zondag 14 mei is het Moederdag en dat is de ideale dag om haar te laten weten hoeveel je haar waardeert. En omdat ze de belangrijkste vrouw in je leven is, verdient ze natuurlijk een speciaal geschenk. Geef haar daarom dit jaar een Ezelpas, de lokale cadeaukaart voor Heemskerk. Je hoeft je geen zorgen te maken dat ze het een saai of onpersoonlijk cadeau vindt. De Ezelpas is veelzijdig, sympathiek en uniek, net als jouw moeder, en valt altijd in de smaak.

Verras je moeder met het veelzijdigste cadeau van Heemskerk

Je hebt vast wel een paar ideeën voor je moederdagcadeau. Misschien had je moeder het laatst over een boek dat haar interessant lijkt of is het je opgevallen dat haar portemonnee van ellende uit elkaar valt. Wat je ook koopt, je moeder is er altijd blij mee, want het gaat om de gedachte. Daarom is de Ezelpas juist zo’n goed idee. Hiermee laat je zien dat je aan je moeder denkt én gun je haar de vrijheid om zelf iets uit te zoeken. Niet iets dat ze nodig heeft, maar gewoon iets waar ze blij van wordt of zin in heeft. Een nieuwe outfit kopen bij Brantjes Fashion, een avondje uit eten bij Grand Café Laurentz of toch een leuk leesboek uitzoeken bij Boekhandel Stumpel. Het kan allemaal met de Ezelpas.

Een sympathieke cadeaukaart voor een sympathieke moeder

Moeders gaan eigenlijk altijd winkelen voor iemand anders: schoolspullen voor de kinderen, kleding voor hun partner, een cadeautje voor de verjaardag van een familielid… Maar aan funshoppen komen ze niet vaak toe. Misschien moet je je moeder daarom een beetje overtuigen dat ze nu tijd moet maken om lekker zelf te shoppen. Met de Ezelpas kun je de perfecte reden geven: met haar aankopen steunt je moeder lokale ondernemers (waaronder andere moeders!) en doet ze dus iets goeds voor Heemskerk. Het ideale cadeau voor moeders die altijd aan anderen denken.

Verras je moeder met een unieke cadeaukaart

De Ezelpas is te koop bij verschillende lokale ondernemers. Als je jouw moederdagcadeau nog origineler wilt maken, helpen deze ondernemers je graag om een uniek pakket met de Ezelpas samen te stellen. Koop de cadeaukaart bijvoorbeeld bij Primera Fidelio, samen met een mooie wenskaart voor Moederdag of een mok voor de allerliefste mama. De Ezelpas is ook online te koop, inclusief een gratis verpakking voor de cadeaukaart. Hierin kun je een eigen berichtje laten zetten voor je moeder. Zo maak je jouw cadeau nog persoonlijker.