3 keer Pasen in Heemskerk

Wat te doen met Pasen in Heemskerk? Zondag 9 april en maandag 10 april is het alweer zover. Het lange weekend is ideaal om eropuit te gaan met je gezin, familie of vrienden. Dit jaar valt er weer genoeg te beleven in Heemskerk. Heb jij al plannen gemaakt? Zo niet, geen zorgen. Wij zetten onze top drie tips voor Pasen 2023 voor je op een rijtje.

Vier Pasen in Heemskerk met de kids

Het paasweekend begint goed voor de kinderen. Kom zaterdagmiddag 8 april naar het centrum van Heemskerk voor allerlei leuke paasactiviteiten. Eet lekkere paaseitjes, laat je schminken, ga op de foto met de paashaas en doe mee aan de paasspeurtocht. Er zijn ook nog eens leuke prijzen te winnen! Het paasfeest begint om 13.00 uur.

Lees hier waar je moet zijn voor de paasspeurtocht >

Paasbuffet op een prachtig landgoed

Wil jij Pasen dit jaar op een unieke locatie vieren? Dan is Landgoed Marquette de perfecte plek. In het sprookjesachtige Chateau staat er op beide paasdagen een uitgebreid buffet met koude en warme gerechten voor je klaar. Scones, soep, salades… dat wordt smullen en gezellig lang tafelen. Voor de kinderen zijn er gedurende de middag allerlei leuke activiteiten.

Reserveer bij Landgoed Marquette >

Gezellige Pasen bij Grand Café Van Ruysdael

Gewoon gezellig en gastvrij, dat is Grand Café Van Ruysdael. Ook tijdens de paasdagen geniet je hier van lekker eten en een ongedwongen sfeer. Op 9 en 10 april kun je aanschuiven voor een lekkere paaslunch met een aspergesoepje en verschillende broodjes. Liever ‘s avonds Pasen vieren? Dat kan ook! Het grand café heeft een heerlijk paasmenu van 3 gangen voor je samengesteld.

Bekijk hier het hele menu en reserveer een tafeltje >

Paashaas op picknickkleed, Pasen in Heemskerk

We hopen dat je iets hebt aan deze tips voor Pasen in Heemskerk. Maak er een mooi weekend van.

Vrolijk Pasen namens de Ezelpas!