Romantische Valentijnsdag-cadeaus

Valentijnsdag: vier jij op 14 februari ook de liefde? Als jij een bijzondere persoon in je leven hebt die je op deze dag extra wilt waarderen, heb je een mooi valentijnscadeau nodig. Een cadeau is een goede manier om te laten zien dat je aan iemand hebt gedacht. En wie houdt er nou niet van om cadeautjes te krijgen?

5 populaire Valentijnscadeaus

Wat is het perfecte cadeau voor Valentijnsdag? Als jullie al een eeuwigheid samen zijn, heb je waarschijnlijk alles al een keer gegeven. Maar ook voor je nieuwe liefde kan het nog best lastig zijn om een goed cadeau uit te zoeken. Gelukkig zijn er een aantal klassieke valentijnscadeaus die altijd leuk zijn om te krijgen op de dag van de liefde.

Chocolade

Chocolade maakt gelukkig, dat is bewezen. Het helpt je lichaam om endorfine aan te maken en dat geeft je een goed gevoel. Valentijnsdag is niet voor niets een drukke dag voor chocolatiers! Simons Kaas en Noten maakt heerlijke handgemaakte bonbons en truffels die het hart van jouw geliefde veroveren. Ook de vitrines van Wim Koelman Brood-Banket-Bonbons liggen rond deze tijd van het jaar vol met verleidelijke traktaties.

Bloemen

Het geven van een bosje bloemen is de perfecte manier om je liefde te tonen. De klassieke valentijnsbloem is natuurlijk de rode roos. Maar misschien doe je jouw valentijn meer plezier met een bos zonnebloemen, omdat hij het zonnetje in huis is, of een gekleurd wildboeket, omdat zij daar altijd zo vrolijk van wordt. Gewoon even binnenstappen bij Ilse Bloemstyling of Fleurig Bloemen en Accessoires, dan komt het helemaal goed met jouw cadeau voor Valentijnsdag.

Sieraden

Een sieraad heeft vaak een speciale betekenis voor mensen en dat maakt het een perfect cadeau voor de dag van de liefde. De experts van Ibink Juwelier helpen je om dat perfecte juweeltje te vinden. Wil je deze Valentijnsdag extra bijzonder maken, vraag dan bij Beers & Komen Jewels naar de Touche sieraden. Hierin wordt een vingerafdruk verwerkt. Echt uniek en persoonlijk!

Parfum

Het meest verleidelijke valentijnscadeau, en het gaat ook nog eens heel lang mee! Geuren hangen samen met herinneringen. Telkens wanneer jouw valentijn het luchtje gebruikt, komt de herinnering terug van het moment waarop je het cadeau hebt gegeven. Het favoriete luchtje van je geliefde koop of ontdek je bij Drogisterij Rozenbroek.

Kaart

Een valentijnskaart is de perfecte manier om iemand (anoniem) de liefde te verklaren. Maar ook de persoon met wie je al jaren samen bent, zal juist dit persoonlijke cadeautje waarderen. Zoek een passende kaart uit bij Primera Fidelio en schrijf je mooiste liefdesboodschap, wensen of herinneringen erop.

Meer inspiratie voor Valentijnsdag

Ben je op zoek naar meer liefdevolle cadeaus of romantische uitjes voor Valentijnsdag? Laat je inspireren door de lokale ondernemers van Heemskerk.

Bekijk hier alle Ezelpas-deelnemers >