Op wereldreis door Heemskerk

Vier je jouw vakantie in eigen land? Je hoeft Heemskerk niet te verlaten om een prachtige wereldreis te maken. Laat je verrassen door wereldse ervaringen bij de lokale ondernemers op deze shoppingroute. Veel reisplezier!

📍4 stops 🥾2,3 km 🕒30 min

Boekhandel Stumpel

📍Van Coevenhovenstraat 35

De boekhandel is het perfecte startpunt voor je wereldreis. Hier vind je reisgidsen met inspiratie voor je volgende verkenningstocht, kookboeken vol internationale smaken en fictieve verhalen die je meenemen naar een andere (fantasie)wereld. Waar gaat jouw reis naartoe?

Boekhandel Stumpel ➡️

Decorette Heemskerk

📍Kerkplein 5A

Wil jij graag een werelds interieur waarvoor je niet de hele wereld hoeft af te reizen? Dan is de volgende stop iets voor jou. Van strak en rustgevend Scandinavisch tot exotische prints en felle kleuren. Bij Decorette vind je de perfecte toevoeging aan je interieur. Je kunt ook een afspraak maken om te ontdekken welke woonstijl bij jou past en hoe je die kunt realiseren.

Decorette Heemskerk ➡️

The Spirit of Wine

📍Maerelaan 8

De eigenaren van The Spirit of Wine trekken regelmatig de wijde wereld in zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Van exclusieve Schotse whisky’s tot de beste Sauvignon Blanc uit Nieuw-Zeeland, met passie, kennis en positieve energie worden de beste producten geselecteerd. Je kunt ook zelf op ontdekkingsreis gaan met een speciaal samengestelde wijnbox. Ben jij avontuurlijk genoeg?

The Spirit of Wine ➡️

Halfweg eten en drinken spareribs eten

Halfweg Eten en Drinken

📍 Hoogdorperweg 19


De laatste stop aan de route ligt buiten het centrum en vereist een kleine wandeling, maar dat is het zeker waard. De menukaart van Halfweg Eten en Drinken neemt je mee op een reis langs de smaken van de wereld, van Aziatisch geïnspireerde gerechten zoals lemon grass chicken en Peking eend tot hits uit de Italiaanse keuken zoals ravioli en arancini. Tip: Neem eens een kijkje bij de thema-avonden voor een internationaal vijfgangendiner.

Halfweg Eten en Drinken ➡️